SafariLogga

Lifetime Safaris

Vi förvandlar dina resedrömmar till upplevelser

9 Dagar

Golfäventyr

Pris per person: från 39 995 kr

Gruppstorlek: 6+ personer

Turens längd: 9 dagar

Datum för turnén/safari: 2022-2023

Kategori: Lyxsafari, kultur och golf.

Hos Lifetime Safaris kan ni uppleva den kanske mest unika och fantastiska golfupplevelsen någonsin! 

Våra golfpaket erbjuder allt ifrån strandgolf till de finaste greenerna och varför inte kombinera golfupplevelsen med en safari och göra detta till ett minne för resten av livet.

Vi kan skräddarsy er upplevelse med allt ifrån safari i Serengeti och Ngorongoro-kratern till att uppleva Kilimanjaro utan bestigning, bekanta sig med det lokala livet och kulturen i Arusha.

Sist men inte minst, en hel del golf!

”Lifetime Safaris erfarenhet och kunskap i Tanzania gjorde denna resa oförglömlig och har gett mig upplevelser jag kommer bära med mig resten av livet.”

Anders Urdén

Tanzania-Serengeti-Golf
SerengetiGolf-Tält

Mer information

Dagsplanering

På flygplatsen kommer du att välkomnas av vår guide som kommer att vara med dig under hela din resa och vistelse i Tanzania, efter en kortare tid kommer du att överföras till Lake Duluti Serena Hotel för övernattning på bed and breakfast.

Efter frukost kommer du att hämtas och köras till Kili Golf där det nya äventyret börjar, når klubbhuset efter en bilresa på 30 till 40 minuter, kommer du att byta om och förbereda dig om du behöver ändra, redo för utbudet innan njut av din nya upplevelse av golfen i buske.

Kilimanjaro Golf ligger på 1 040 tunnland av utmärkt afrikanskt bushland, inbäddat mellan Mt Kilimanjaro och Mt Meru. I söder sträcker sig Masai-steppen och den stora åsar i den forntida östra bågkedjan: Pare, Usambara och Blue Mountains, alla som är synliga från dödsboet.

Kilimanjaro Golf Club är den viktigaste egenskapen egendom, bestående av den första 18-håls mästerskapsgolfbanan i Tanzania. Senare i eftermiddagen kommer du att njuta av din lunch och drinkar kvällen koppla av innan du går tillbaka till hotellet för middag och övernattning.

Boende: Lake Duluti Serena Hotel
Måltider: Frukost och middag

Efter frukost kommer du att hämtas och köra till Kili Golf där det nya äventyret börjar, når klubbhuset efter en bilresa på 30 till 40 minuter, kommer du att byta om och förbereda dig om du behöver byta, redo för sortimentet eller gå direkt till start.

Senare kommer du att ha dig lunch efter de 18 hålen och efter en kort paus tar din chaufför dig till West Kilimanjaro för ett nytt äventyr av massajernas livserfarenhet där du kommer att lära dig det berömda massajernas kultur och traditioner tillbringar en natt på Village-middagen och övernattar.

Boende: Maasai Village
Måltider: Frukost och middag

Efter frukost går du till bushen för morgonpromenad och lär dig olika rötter och träd där denna stam använder dem som medicin njuta av den vackra morgonen under Afrikas högsta berg Kilimanjaro där du kanske också har en chans att se djur som giraffer, zebra och gaseller när de är redo för sin dag.

Efter detta fantastiska äventyr du kommer att äta tidig lunch innan du kör tillbaka till Arusha för att ha ytterligare en sista dag på golfen kör senare tillbaka till hotellet för middag och övernattning. 

Boende: Lake Duluti Serena Hotel
Måltider: Frukost och middag

Efter frukost, kör vi till Tarangire National Park med din picknicklunch där safaridrömmen blir en upplevelse. Njut av en heldags game drive i denna berömda park för största och mycket gamla träd och stora grupper av elefanter.

Efter en vacker dag på väg till ditt hem för ikväll besöker du Masai bomas för kulturtur sedan kör du till lägret för middag och övernattning. 

Boende: Gibbs Farm
Måltider: Frukost, lunch och middag


Efter frukosten tar din guide med dig på ett nytt fantastiskt äventyr. Upplev Rytmerna och skönheten i gården på Gibb´s Farm. Ta del av kulturen, upplev den härliga naturen och samhället. Gibb´s Farm bjuder på en hel del aktiviteter, äventyr och möjligheter att utforska miljön och att ta sig runt på gården. Du kommer att bjudas på varm lunch för att senare resa vidare till Serengeti via Ngorogoro,s högland. Vid ankomst till centrala Serengeti väntar middag och övernattning.

Boende: Kubukubu Tented Lodge
Måltider: Frukost, lunch och middag

Efter frukost med din picknicklunch, gå till bushen för game drive eller gå tillbaka till lägret efter morgon game drive gå tillbaka för varm lunch och en liten vila, du kommer att göra en game drive vid Serengeti en av de rikaste vilda livsmiljöerna och hem för en berömd migration Safaris, med Seronera River, som ger en värdefull vattenkälla till detta område och därför attraherar vilda djur väl representativa för de flesta av Serengetis arter.

Du kommer att ha hela dagen på dig att njuta av äventyret i denna oändliga slätt, senare på kvällen åker vi tillbaka till lägret för middag och övernattning. sedan till lägret för middag och övernattning. 

Boende: Kubukubu Tented Lodge
Måltider: Frukost, lunch och middag

Efter frukost får du din lunchlåda vid Lodge kör till Ngorongoro krater för krater äventyr vid ankomsten kommer du ner till hjärtat av kratern för en heldags game drive och picknick lunch senare på kvällsmatchen på väg till Arusha för middag och övernattning.

Boende: Lake Duluti Serena Hotel
Måltider: Frukost, lunch och middag

Efter frukost hämtar din guide dig vid lodgen och kör dig till den lilla staden Arusha rundtur på massajmarknaden en plats du kan få en liten present att ta med hem en marknad är känd för hantverk och konstkultur.

Efter att du kommer att köra till flygplatsen för ditt flyg till Zanzibar semester om du har en bokning, eller flyg hem.

Open chat
Hej vill du komma i kontakt med oss?