Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/13/222613/lifetimesafaris.se/public_html/wp-content/themes/Avada/includes/class-avada-layout.php on line 549

En resa med safari,
sol, bad och golf

Här kan du se ett exempel på ett skräddarsytt safaripaket
för en grupp där samtliga resenärer råkade vara golfentusiaster.

Läs mer

En resa med safari, sol, bad och golf

Här kan du se ett exempel på ett skräddarsytt safaripaket
för en grupp där samtliga resenärer råkade vara golfentusiaster.

Läs mer

Att förvandla dina resedrömmar till upplevelser är Life Time Safaris specialitet

Oavsett om du har för avsikt att göra din första resa till Afrika för att uppleva en safari eller om du är en van Afrikaresenär som vill söka dig bort från de upptrampade turiststråken så ordnar vi din resa. Tillsammans med dig sätter vi samman drömresan utifrån dina behov och önskemål och omsätter det i dagliga aktiviteter under vistelsen. Kanske reser ni i ett sällskap där intressen och önskemål skiljer sig åt bland deltagarna. Då kan vi ta fasta på det och skräddarsy ett program där var och en får sitt lystmäte men med gott om tid för er att umgås tillsammans.

Safari

Life Time Safaris breda safarierbjudande har något för alla som vill upptäcka Afrikas fantastiska natur och djurliv. Oavsett om du vill studera det fågellivet, uppleva de stora rovdjuren eller njuta av dramatisk natur har vi resan för dig. Våra safariresor går till Tanzanias mest kända nationalparker – Serengeti, Ruaha, Ngorogorokratern, med flera – några av de absolut bästa platserna för att se och uppleva Afrikas fantastiska natur- och djurliv. Majoriteten av våra arrangemang passar utmärkt för barnfamiljer.

Kilimanjaro

Drömmer du om att bestiga ett av världens högsta berg? Då är Kilimanjaros Uhuru Peak ett utmärkt alternativ. Den ingår i ”The Seven Summits” – de högsta bergstopparna på de sju kontinenterna. Med en höjd av 5895 meter över havet är Kilimanjaro den afrikanska kontinentens högsta berg och världens högsta fristående berg. ”Tanzanias krona” utgör en imponerande syn vida omkring – Kilimanjaro med dess snötäckta topp omgiven av den typiska molnglorian är en av de mest ikoniska bilderna av Afrika.

Zanzibar

En explosion i smak, färg och doft, kritvita stränder, förtrollande solnedgångar, Indiska oceanens kristallklara vatten och ljuvligt klimat – välkommen till magiska Zanzibar! Här är förutsättningarna för att luta sig tillbaka, sippa på en drink och njuta av solen perfekta, men inget kommer heller att fattas den som vill ha en aktiv semester – Zanzibar är ett mecka för aktiviteter, till lands och till havs. Med arabiska, afrikanska och indiska influenser utgör Zanzibar en kryddstark anrättning som måste upplevas.

Boende

Life Time Safaris erbjuder boenden för alla behov, oavsett om du söker lyx eller främst är ute efter att hålla budgeten. På safarin kan du välja mellan tre boendekategorier: budget, mellanklass och lyx. På Zanzibar har alla våra boenden egen strand, det gäller såväl  resorterna som lyxhotellen. I Arusha har vi fyra hotell, däribland anrika The Arusha Hotell, där celebriteter som John Wayne och Bill Clinton bott. De flesta hotell och resorter som vi samarbetar med arbetar aktivt med hållbar turism.

Vi kan Tanzania, safari och Zanzibar

Kontakta oss